Techniek Plus Bodegraven
ivo@techniekplus.nl

Zwembad laten bouwen

Wilt u een zwembad laten bouwen? Laat u zich dan vooraf goed informeren over een zwembad in de tuin of een zwembad in huis. Verschillende oplossingen voor zwembaden bieden u de mogelijkheid om optimaal te genieten van uw eigen wellness. Techniek-Plus is een betrouwbare partner voor het realiseren van zwembaden binnen en buiten, een hottub, spa of sauna thuis.

Uw eigen luxe wellness thuis

Genieten van een luxe wellness omgeving in uw huis of een zwembad in de tuin aanleggen. Alle mogelijkheden voor de beste kwaliteit bespeken we graag met u. Welke stijl en maat zwembad past bij uw huis en op welke functionaliteit u moet letten, dat vertellen wij u. Tijdens u oriëntatie naar zwembaden voor thuis of een portable in de tuin komt u veel aanbieders tegen. Vertrouw op de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van Techniek Plus.

Hoogwaardige installatie van zwembaden

Ervaring met zwembaden aanleggen, jacuzzi’s bouwen en de techniek die erbij hoort. U kunt 100% rekenen op vakmanschap en altijd een eerlijk advies. Kennis van techniek komt voort uit onze elektrotechnische achtergrond. Bovendien is Techniek Plus bekend met de nieuwste techniek voor duurzame elektra en laat u zien hoe u kunt besparen op energie door onze hoogwaardige installatie van zwembaden.

Zwembad laten bouwen door Techniek Plus

Meer informatie over een zwembad laten bouwen kunt u vrijblijvend aanvragen bij Techniek Plus. Wij werken met name in de Randstad, Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Heeft u een vraag over zwembaden in uw huis of tuin? Neem dan contact op met Ivo Verlaan, uw specialist in zwembaden, spabaden en sauna’s.