Techniek Plus Bodegraven
ivo@techniekplus.nl

Over ons

Over ons werk als specialist in zwembaden

Met ruim 30 jaar ervaring in de installatietechniek is Techniek Plus uitgegroeid tot specialist in zwembaden en techniek. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, aannemers en tuinarchitecten voor wie wij een zwembad op maat ontwerpen en realiseren. Wij vertellen u meer over ons werk.

Meer over ons

Drijvende kracht achter Techniek Plus is Ivo Verlaan. Met een ontzettend breed netwerk van opdrachtgevers en diverse samenwerkingen met aannemers en installateurs komt hij door heel Nederland. Eenmaal op locatie bekijkt Ivo de situatie en de wensen van de klant. Op basis daarvan geeft hij advies voor een zwembad in de tuin of een zwembad binnen in huis. Ook is een stoomcabine, spa, sauna of een portable tegenwoordig erg populair. Als het gaat om de techniek en het uitdenken van projecten, dan is Ivo de juiste persoon voor een eerlijk en vakkundig advies. Daarna leidt hij het project tot een goed einde en neemt hij het zwembadonderhoud op zich.

Techniek Plus staat voor comfort en luxe

Comfort en luxe, dat is waar Techniek Plus voor staat. Naast het ontwerpen van een zwembad in de juiste stijl zorgen wij voor het installatiewerk en een veilige aansluiting van elektra. Specialisatie in zwembaden ontwerpen, bouwen, service en onderhoud is waar onze opdrachtgevers ons voor benaderen. Dit werk past ons goed, want we doen niet anders. Wat wij over ons werk kunnen zeggen is dat we met heel veel ervaring en passie opdrachten uitvoeren. Niet alleen prachtig om te doen, maar onze opdrachtgevers zijn erg tevreden over onze manier van werken.

Vragen of een storing melden

Mocht u vragen hebben of een storing willen melden, neemt u dan direct contact op met Techniek Plus. In veel gevallen kunnen wij u op afstand antwoord geven of helpen als u een hapering in het systeem ondervindt. Lukt dat niet telefonisch, dan komen we uiteraard graag bij u langs om uw vraag te beantwoorden of het probleem te verhelpen. Ook kunt u ons altijd benaderen als u een zwembad, whirlpool, sauna of stoomcabine wilt laten plaatsen, vervangen of de technische installatie wilt laten controleren.