Techniek Plus Bodegraven
ivo@techniekplus.nl

Diensten

Alles over diensten voor zwembaden

Door onze jarenlange ervaring weet Techniek Plus alles over privézwembaden en diensten voor service en onderhoud. Van aanleg tot en met het in gebruik nemen van uw zwembad, eerlijk advies en de beste kwaliteit en service kunt u van ons verwachten. Meer weten over een zwembad in de tuin, in huis of heeft u interesse in een spa of eigen wellness? Laat ons weten wat uw dromen zijn en wij helpen u met het aanleggen van een privézwembad thuis.

Stijlvol zwembad in de tuin

Een zwembad in de tuin plaatst u niet zomaar en laat u aanleggen door een specialist in zwembaden en zwembadtechniek. Vanuit Techniek Plus ontwerpen, leveren, installeren we de beste zwembaden, spabaden, wellness en sauna’s bij u thuis. Na oplevering bent u gegarandeerd van de beste service en onderhoud.

Genieten in uw eigen wellness

Voor puur genieten hoeft u straks de deur niet meer uit. Voortaan kunt u ontspannen in uw eigen wellness thuis. In huis of in de tuin kunnen wij uw zwembad aanleggen of een bubbelbad plaatsen. Een sauna buiten of binnen is ook een oplossing die wij realiseren bij klanten die thuis willen blijven genieten van optimaal comfort.

zwembad binnen met wellness
technisch onderhoud zwembaden en wellness

Technisch onderhoud

  • Servicewerkzaamheden en technisch onderhoud
  • Zwembaden, whirlpools, sauna’s en stoomcabines
  • Onderhoud filters en filterinstallaties
  • Waterkwaliteit controleren en beheren
  • Storingen verhelpen elektrotechnische installaties